GÖMÜLÜ DİŞ ÇEKİMLERİ İÇİN FAKÜLTEYE SEVK EDİLMEYE SON!
25 Mart 2024

foto

Bilindiği üzere eskiden gömülü ve komplikasyonlu diş çekimleri için ekipman yetersizliğinden ötürü Şırnak ve ilçelerinden gelen hastalarımız Diyarbakır Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine sevk edilmekteydi. Sevke gitmeye imkanı veya zamanı olmayıp özel kliniklere başvuran hastalarımız maddi bir külfet ile karşılaşmaktaydı.

Kurum yönetimimizin girişimleri, rahmetli il sağlık müdürümüz Uz. Dr. Suat ALTIN’nın destekleri ile medikal cihaz envanterimize kazandırılmış olan Fizyo cihazı sayesinde, gömülü diş çekimleri, 20 yaş diş çekimleri ve komplikasyonlu diş çekimleri gibi zorlu çekimler artık mümkün mertebede kurumumuz bünyesinde gerçekleştirilmekte olup etkin bir hizmet olarak hastalarımıza sunulmuştur.

Kurumumuzda hizmet vermekte olan deneyimli diş hekimimiz sayın Emrah ŞANCI ve deneyimli klinik asistanı sayın Gizem CİHAN tarafından gayet başarılı bir şekilde yapılan gömülü diş çekimi operasyonlarımız sadece Şırnak merkez ile sınırlı kalmayıp Cizre, Silopi, Beytüşşebap gibi ilçelerimizden de sevk alınmaya başlanmıştır.